Siste nytt

Ha gode rutiner

Arvid Ågotnes - tirsdag, oktober 25, 2016

Ha gode rutiner ved utsendelse av purring og overføring til inkasso.

Er man ofte redd for å mase og kanskje frykter man for å miste oppdrag med å være aktiv med purring/inkassovarsel? Tvert i mot, mener vi. Vi mener at du heller fremstår mer profesjonell og troverdig. I gjennomsnitt går det for lang til før vi purrer og oversender til inkasso. Dette er direkte ulønnsomt da sannsynligheten for at du ser pengene dine igjen øker jo lenge du venter med å purre og sendt kravet til inkasso.

Vi i Norsk innfordring AS kan tilpasse etter dine behov – ta kontakt med oss på 48954050 eller post@Inkassofokus.no for en samtale for å se om vi kan bistå med

read more

Comments (0) | Trackbacks (0) | Permalink

Innfør gode fakturarutiner

Arvid Ågotnes - tirsdag, oktober 25, 2016

Innfør gode fakturarutiner
Dette er et gammelt tema, men vi føler dette emnet er viktig å børste støvet av i ny og ne. Tall viser at mange mindre og mellomstore firma sliter med dårlige rutiner knyttet til fakturering, purring og inkasso, og det er enkle grep som kan snu en dårlig trend i en positiv retning. Vi i Norsk innfordring AS er opptatt av våre kunders likviditet og har forskjellige tjenester for å bistå med nettopp dette.
Før salg – kreditsjekk    
Før du inngår et nytt samarbeid kan en kjapp sjekk fort gi deg en pekepinn på om dette er et samarbeid du har lyst til å inngå eller ikke. Om du ikke sjekker alle selskap, så har vi vel alle en magefølelse som kan være smart høre litt på av og til. En rask sjekk, kan være penger spart. Det er ikke nødvendigvis slik at du ikke skal gjøre business med kunden, men det kan gi en ide om du kanskje skal be om forskuddsbetaling, del betaling eller om kunden må stille sikkerhet av noe slag. Dette kan være gode grep for å unngå at du om litt må melde kravet i et konkursbo. 
Kreditsjekk får du hos Norsk innfordring AS.
Vi i Norsk innfordring AS har et utmerket samarbeid med Bisnode AS slik at du som kunde får din egen bruker hos Bisnode. Ta kontakt i dag, så kan dere være klare til å kreditsjekke i morgen.

read more

Comments (0) | Trackbacks (0) | Permalink